Wie zijn wij?

Onze levens zijn druk en de kalender staat vol met “moetjes”:  werk, cursussen, sporten, clubs van de kinderen en dan ook nog een sociaal leven proberen te onderhouden. Alle ballen in de lucht houden kan soms best een uitdaging zijn. En dan ook nog iedere dag een gezonde maaltijd op tafel zetten…..

Ook Oscar & Penny, die samen met Oscar’s broer Ronald The Feel Good Kitchen zijn gestart, liepen hier tegenaan. Je wilt jouw gezin graag elke avond een gezonde, verantwoorde maaltijd voorschotelen, maar naast alle verplichtingen blijft er maar weinig tijd over om te koken. Of om gewoon even écht met je gezin samen te zijn. Dit moest anders kunnen. En zo is het idee voor The Feel Good Kitchen ontstaan.

Makkelijk, vers & natuurlijk lekker

Onze missie is het verzorgen van voedzame, verse maaltijden voor iedereen, maar dan makkelijk. Pure ingrediënten, voedzame maaltijden, maar zonder concessies op het gebied van smaak. We bezorgen de maaltijden aan je deur, het enige dat jij nog hoeft te doen is het opwarmen.

Contact

Vragen, opmerkingen of interesse in een samenwerking? Neem gerust contact met ons op - wij staan altijd open voor wilde plannen, leuke suggesties en feedback of gewoon een gezellig gesprek over lekker & goed eten!

Je kan ons mailen via info@feelgoodkitchen.nl
Liever bellen? Je kan ons tijdens maandag t/m vrijdag tussen 10:00 & 16:00 bereiken op 0297 745323.