The Feel Good Kitchen voor bedrijven

Thuiswerk pakketten 
Wist je dat de The Feel Good Kitchen ook levert aan bedrijven? Wil je bijvoorbeeld je thuiswerkers bedanken voor hun inzet in deze uitdagende tijden? Onze pizzapakketten zijn het ideale bedankje. 
Wij leveren het pakket bij de medewerkers thuis af, indien gewenst met een persoonlijke boodschap erbij. Je rekent de pakketten heel makkelijk op de site af, je kan dan ook direct de gewenste afleverdatum* kiezen. Je ontvangt vervolgens per mail een invulformulier voor de afleveradressen en een BTW factuur.

Bekijk alle pakketten hier.

 

Wil je de pakketten liever allemaal op 1 adres ontvangen en ze zelf uitdelen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! We maken graag een offerte op maat. Of bestel direct de gewenste maaltijden, cookie dough rollen of pizzapakketten uit de consumentenshop - orders vanaf € 60,- worden gratis gekoeld verzonden naar één adres*.

Partycatering
Gezellige (bedrijfs-)etentje op de planning? Denk ook dan eens aan The Feel Good Kitchen. Vers, gezond eten voor je medewerkers dat je alleen nog op hoeft te warmen. Of wat dacht je van een gezellige BBQ? Combineer onze vlees, vis en vegetarische BBQ pakketten - alles is kant-en-klaar, het hoeft alleen nog maar even op de BBQ opgewarmd te worden.
En orders vanaf € 60,- worden gratis gekoeld verzonden naar één adres*.

Kerstpakketten
Ook voor op maat gemaakte kerstpakketten, verzonden direct naar de werknemers, kan je natuurlijk bij The Feel Good Kitchen terecht. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat - wij leveren al vanaf 10 pakketten!

Samenwerkingen
Heb je interesse in een samenwerking met ons? Neem dan gerust contact op met ons via info@feelgoodkitchen.nl  - wij worden altijd blij van inspiratie en nieuwe ideeën!

* hou er rekening mee dat de levering tussen 17:00 & 22:00 plaats vindt. Wil je b.v. dat iedereen op vrijdag om 17:00 aan de pizza of BBQ kan, kies dan voor levering op donderdag.