Kids Favorites

De oprichters van The Feel Good Kitchen, Penny & Oscar, zijn ouders van Luke. Naast hun werk hebben ze dansles, voetbaltraining, zwemles, schoolreisjes... een vol programma. Ze vinden gezond en lekker eten heel belangrijk. Maar door hun drukke levens schiet boodschappen doen en koken er wel eens bij in en werd het weer een kant-en-klaar maaltijd uit de supermarkt.

Elke keer als dit gebeurde voelden ze zich schuldig. Ze droomden over een nieuw concept: lekkere en verantwoorde kant-en-klaar maaltijden, zonder chemische toevoegingen, met zo min mogelijk suiker en vol met voedingsstoffen en smaak. Maar zonder schuldgevoel.
Zo is The Feel Good Kitchen geboren. Lekkere en verantwoorde kant-en-klaar maaltijden, thuisbezorgd voor iedereen die zijn tijd liever aan leukere dingen besteed dan koken & boodschappen doen.

Kids Favorites

De zoon van Penny en Oscar is net als de meeste kinderen van zijn leeftijd niet echt dol op groenten. Maar bij The Feel Good Kitchen vinden we het wel belangrijk dat onze kinderen genoeg voedingsstoffen binnen krijgen en dat ze groenten leren eten. En misschien gaan ze het zelfs wel lekker vinden ;)
Daarom helpen Luke en zijn vriendjes ons bij het testen van alle nieuwe gerechten op kind-vriendelijkheid. De favorieten krijgen het label "Kids Fave". Wedden dat jouw kinderen ze ook heerlijk vinden? 
Meet Luke
Luke is altijd blij als hij een test-pakket van de Feel Good Kitchen chefs krijgt.