FAQ - Veel gestelde vragen over the Feel Good Kitchen

Veel gestelde vragen 

Hoe worden de maaltijden gemaakt? 
Als jij een gerecht bestelt gaan onze chefs pas aan de slag. Zo verspillen we geen voedsel en hoeven we niks in te vriezen. In onze professionele keuken bereiden onze chefs de maaltijden.

Hebben jullie ook maaltijden die geschikt zijn voor vegetariërs/veganisten?
Ja zeker. Je kan alle vegetarische en/of vegan gerechten filteren door middel van de filter links boven op de "maaltijden" pagina. Dat geldt overigens ook  voor andere dieetwensen zoals glutenvrij of koolhydraatarm.

Hoe lang zijn de maaltijden houdbaar?
Omdat onze maaltijden super vers bereid worden kan je ze 3 dagen in de koelkast bewaren. Dat geldt ook voor de pizza pakketten.
Maaltijden kunnen op de dag van levering ook ingevroren worden.
Happy Cookie Factory cookie dough zijn 4 dagen houdbaar in de koelkast.

Kan ik mijn maaltijden invriezen?
Onze verse maaltijden zijn gemaakt om binnen enkele dagen te consumeren, dan zijn ze het lekkerst. Het is mogelijk om ze op de dag van ontvangst in te vriezen - de maaltijden zijn dan een maand houdbaar in de vriezer. 

Tip: kijk eens of je een bestelling kan combineren met de buren, zo bespaar je bezorgkosten en Co2 uitstoot.

Bezorgen jullie ook op mijn adres?
Onze maaltijden worden geleverd door PostNL Food. Zij leveren in heel Nederland m.u.v. de waddeneilanden en De Kaag.

Kan ik ook bestellen vanaf een vakantiepark?
Natuurlijk! Hou alleen rekening met de volgende dingen: 
PostNL Food (die je bestelling voor ons aflevert) levert niet OP het vakantiepark. Wil je eten bestellen voor levering op een recreatiepark, noteer dan bij "opmerkingen" het verzoek aan de bezorger om 10/15 minuten voor hij aankomt te bellen. Zorg dat je bij aankomst van de bezorger bij de receptie aanwezig bent. (En zorg dat je je telefoonnummer correct invult.)
Of bestel je eten voor de avond voor vertrek en neem het zelf mee naar je vakantieadres. Dat gaat heel goed in een koeltas met een koelelement.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Op het moment leveren wij op dinsdag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kan je kiezen op welke datum je jouw bestelling wilt ontvangen. 

Je bestelling wordt gekoeld naar je toegebracht door Post NL Food, zij leveren tussen 17:00 & 22:00. Je ontvangt een Track & Trace-code van PostNL waarmee je op de dag van levering je pakket kunt volgen. 

NB. Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen? Check dan eerst je spambox. Zit de mail daar niet in, neem dan contact met ons op via info@feelgoodkitchen.nl. Mocht er onverhoopt een typefoutje in het mailadres zitten kunnen wij dit nog aanpassen - dit is namelijk ook het e-mail adres waar de Track & Trace code naartoe wordt gestuurd.

Ik heb geen track & Trace ontvangen
De Track & Trace code van de pakketten wordt verstuurd op de ochtend van levering naar het opgegeven e-mailadres. Heb je rond heb middaguur de Track & Trace code nog niet ontvangen? Neem gerust even contact met ons op via 0297 745323, dan checken wij de status van de bestelling voor je. 

Wat als ik niet thuis ben?
Omdat onze producten gekoeld geleverd worden en beperkt houdbaar zijn, is nalevering op dit moment niet mogelijk. Het pakket wordt dan retour gestuurd.

Rekenen jullie bezorgkosten?
Wij rekenen altijd een vaste bijdrage aan de verzendkosten van €4,95. 

Wanneer moet ik uiterlijk bestellen?
We leveren momenteel 4 dagen in de week, dinsdag t/m vrijdag. Levering is tussen 17:00 & 22:00 uur 's avonds.

Levering dinsdag - bestel voor maandag 10:00
Levering woensdag - bestel voor dinsdag 10:00
Levering donderdag - bestel voor woensdag 10:00
Levering vrijdag - bestel voor donderdag 10:00

Kan ik een gemaakte bestelling nog aanpassen?
Ja, dat kan tot 48 uur van te voren. Neem om een bestelling te wijzigen contact met ons op via info@feelgoodkitchen.nl . Liever bellen? Je kan ons tijdens maandag t/m vrijdag tussen 10:00 & 16:00 bereiken op 0297 745323.