Pasen in The Feel Good Kitchen

Geniet deze Pasen van quality time met je familie en vrienden van lekker eten, maar maak het jezelf makkelijk met de maaltijden van The Feel Good Kitchen.

Cinnamon rolls
Op veler verzoek zijn de cinnamon rolls weer terug op het menu. De cinnamon rolls zijn natuurlijk op zich al een fantastisch brunch gerecht. Maar voor Pasen zijn ze heel makkelijk nog leuker te maken met wat paaseitjes. EN datzelfde geldt natuurlijk ook voor onze brownies - super leuk om te pimpen!

Brunch pizza's
Verse pizza is altijd lekker. Maar voor een brunch zijn deze éénpersoons brunch pizza's super leuk. En niet moeilijk!
De basis is het Margherita pizza pakket  Daar maak je normaal twee normale pizza's mee. Voor deze kleine spek & ei brunch pizza's gebruik je de helft van een deegbol. Deze plet je niet tot een mooi rondje, maar tot een soort schuitje. (tip: zorg dat het korstje een beetje omhoog komt). Verdeel een kwart van de tomatensaus over ieder schuitje en bestrooi ze met de pizza strooikaas. Leg een plakje bacon (of twee, het is jouw pizza ;)) op ieder schuitje en breek daarboven voorzichtig een eitje (het opstaande korstje helpt hier om het eitje op de pizza te houden). Bak ze verder volgens de instructies van het pizzapakket.

Paas koekjes
Ons verse koekjesdeeg van Happy Cookie Factory maakt het makkelijk om binnen 10 minuutjes verse koekjes op tafel te zetten. 
Deze koekjes zijn op zich natuurlijk al heerlijk (wat denk je van "Lavendel-witte chocolade"?? Goddelijk!), maar ze zijn ook heel leuk om te decoreren voor Pasen. Plak halve paaseitjes op de koekjes met gesmolten chocolade, of druk snoep-eitjes in de nog warme koekjes als ze uit de oven komen. Paaswaardig smullen!