Healthy Hero actie!

Natuurlijk nemen we ons allemaal (regelmatig)  voor om gezond of gezonder te gaan eten. Maar in een druk leven is dat zo makkelijk nog niet. Maar The Feel Good Kitchen wil daar graag in helpen. Met lekkere maaltijden vol groenten kant-en-klaar aangeleverd hopen we het voor iedereen makkelijk te maken om gezond(er) te eten. 

Healthy Heroes

Om je net even dat extra zetje de goede richting in te helpen hebben wij de Healthy Hero actie in het leven geroepen. Tijdens de actie periode van 20 januari t/m 10 februari zijn vier van onze populairste gerechten met lekker veel groenten te bestellen met korting.

Gooi simpelweg een van onze Healthy Hero- specials in je mandje en de korting wordt automatisch verrekend! Dát is alvast makkelijk ;)

Voor de kids

Wil jij je kinderen ook meer groenten laten eten - of op zijn minst laten proeven? Want wist je dat het voor kinderen soms wel tot 15 keer proeven kan duren voor een -nieuw geïntroduceerde-  groente wordt geaccepteerd?
Hoe jonger kinderen zijn, hoe makkelijker ze nieuwe smaken accepteren. Maar het is nooit te laat - het kan alleen wat langer duren. Dus geef niet op en blijf volhouden - en laat je een beetje helpen door onze Healthy Hero stickers en diploma's.

Bij ieder Healthy Hero gerecht ontvang je een sticker van de bijbehorende "groente-held". Heeft je kind zijn bordje leeg, dan mag hij of zij de bijbehorende sticker op het diploma plakken. En natuurlijk kan de groente proeven ook al genoeg zijn voor de sticker ;)
Vier stickers geplakt? Dan ben je een echte groente-held! En dat is belangrijk om groot, sterk en slim te worden.

Download het diploma hier.

Welke maaltijden vallen onder de Healthy Heroes?

Je krijgt de wortel sticker bij de Coq au vin
Je krijgt de tomaat sticker bij de Cottage pie
Je krijgt de broccoli sticker bij de Thaise curry (zowel de vegan curry als de curry kip en de curry gamba)
Je krijgt de pompoen sticker bij de Pompoen feta traybake (zowel de vega pompoen feta als de pompoen feta met varkensfilet)

De actie loopt van 20 januari t/m 10 februari 2023. Elke keer als je een van bovenstaande gerechten besteld binnen deze periode krijg je een Healthy Hero sticker. Ook ontvang je gedurende de hele actie periode 5% korting al deze gerechten. Deze korting wordt automatische verrekend bij de kassa.